Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
20 feb

Andries Tunru – In theorie – Weer kaarten beschikbaar

20 februari 2022 - 15:00 uur

CABARET Weer extra kaarten beschikbaar

In zijn tweede programma haalt cabaretier en improvisatieacteur Andries Tunru – winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten – zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn – en daarmee onze – binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

Over Andries’ debuutvoorstelling Vlees, vis, wal en schip:

 4 en 5-sterrenrecensies: “Veelbelovend….snelle grappen; ad rem, gevat en humoristisch; origineel en sterke performer.”

Friesch Dagblad: “Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.” 

Parool: “Charisma, scherpte en goeie improvisatie… Tunru staat op het podium als een ervaren rot.” 

Andriestunru.nl

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 20 februari 2022
Tijd: 15:00 uur