Laden Evenementen
22 sep

André Manuel/DREEJKLEZOEW

22 september 2019 - 20:30 uur

CABARET

Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig

André Manuel is gelukkig weer terug in De Verbeelding. In zijn 16e solovoorstelling duikt hij in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind.

Uit de ****pers: “Scherp gesneden en effectief.”  “Slim en dynamisch. De gevoelige kant komt tot uiting in de prachtige gitaarliedjes die hij zingt.” “Strijdbaarheid en onbevangen vrolijkheid gaan bij André Manuel als boezemvrienden hand in hand.”

NRC Next ***:  (…) Met Dreejklezoew bewijst hij nog steeds een intrigerende cabaretier te zijn. (…) Op de beste momenten is André Manuels aanklacht tegen fascisme scherp, grappig en akelig actueel.”

www.bunkertheaterzaken.nl

 

 

 

Wij bieden u een aantrekkelijke korting (€ 8,00) in combinatie met de onderstaande Purmarynvoorstelling

Vrijdag 1 mei 2020 | kleine zaal | 20.30 uur (Purmaryn) Lucky Fonz III * Buiten de lijnen 

We kennen Lucky Fonz III van liedjes als ‘Ik heb een meisje’ en ‘Linde met een E’ en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Dat hij ook een bijzondere theatermaker is, wordt bij een steeds groter publiek bekend. In zijn shows combineert hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes.

De Volkskrant : “Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor… een mix van muziek en verhalen, ****”

Kaarten bestellen

Kaarten voor de Dubbelspelseries zijn alleen te verkrijgen via het bestelformulier bij de Purmaryngids of via de website www.depurmaryn.nl. U kunt deze series kopen door te kiezen voor Dubbelspel 1. 2. 3. Of 4. (dit is Dubbelspel 1)

 NB Kaarten voor de voorstellingen zijn ook los te kopen.

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 22 september 2019
Tijd: 20:30 uur