Laden Evenementen
07 nov

Amos Ben-Tal/OFFprojects – 60 in real time 1e voorstelling 19.00 uur

07 november 2020 - 19:00 uur

DANS

60 in Real Time is een intieme avond waarin dans, live muziek, gesprek en reflectie op het begrip tijd samengaan. De voorstelling is een logisch vervolg op 60, de dansvoorstelling over het – door mensen gecreëerde – begrip tijd, die door de Corona crisis abrupt tot een einde kwam. Met nieuwe ervaringen, gevoelens en verwachtingen over wat tijd is, ontleden choreograaf Amos Ben-Tal en de indrukwekkende dansers de oorspronkelijke scènes en dansen deze opnieuw. Inspiratiebronnen worden gedeeld en Amos speelt de, door hem gecomponeerde, muziek live. Met elke avond een speciale gast uit de wetenschap die vanuit zijn of haar vakgebied vertelt over tijd. Door middel van prikkelende vragen wordt het publiek aangemoedigd met elkaar en met de dansers te reflecteren over wat tijdsperceptie is.

Concept: OFFprojects Choreografie, muziek en tekst: Amos Ben-Tal

www.offprojects.nl

NRC: “Vooral de uitstekende dansers maken indruk.”

Theaterkrant: “Doordacht en conceptueel met veel vakmanschap. Behalve over tijd gaat 60 over de mens en zijn emoties; een compositie van 9 lijven. Smaakvolle, veelzijdige voorstelling van een denkende danser.”

ilovetheater.nl: 60 is gewoon hoe moderne dans hoort te zijn, begrijpbaar, intens, spannend van begin tot eind.”

De indrukwekkende dansvoorstelling 60 van choreograaf Amos Ben-Tal is een fysieke verkenning van hoe mensen tijd beleven en delen. Net als tijd is ook dans vluchtig en complex. In dit gesprek ontrafelt choreograaf Amos Ben-Tal het begrip tijd vanuit zijn eigen perspectief en biedt instrumenten om je te verhouden tot de fascinerende wereld van 60. Dit gratis context-evenement is bedoeld voor liefhebbers van dans, kunst en wetenschap en voor iedereen die zich wil verdiepen in de kunstbeleving.

www.offprojects.nl  |  

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 07 november 2020
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234