Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
17 feb

Alink&Plukaard – Happily Ever After

17 februari 2019 - 15:00 uur

 

TONEEL met gratis gepersonaliseerde Valentijnkaart vraag info  hier

“Geestig en ontwapenend” toneel op de zondagmiddag

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde.  Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht.

Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is.

Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers; zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde in Donna Donna en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina. 6 april is zij ook bij ons te zien in In Vrede van Berg&Bos.

Theaterkrant – Keuze van de criticus: ”…een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling. Snel, flitsend en fantasievol. In dit rollenspel vullen ze elkaar prachtig aan.”

Noordhollands Dagblad: “Erg geestig en ontwapenend. Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnen opsteken.”

Idee, tekst en spel: Yara Alink & Sander Plukaard Regie: Lidwien Roothaan Tekstbijdragen: Rob de Graaf  www.alinkplukaard.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 17 februari 2019
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234