Laden Evenementen
06 apr

Club Guy & Roni/Cecilia Moisio en Sarah Janneh – ADI(C)SCO

06 april 2024 - 20:00 uur

Oneindige danstrip op zoek naar de roes

Voor het jaarlijks terugkerende ‘Club Guy & Roni Invites’ zijn dit keer de Finse choreograaf Cecilia Moisio én zangeres en actrice Sarah Janneh uitgenodigd, die met Both worlds een betoverend voorprogramma zingt.  

Moisio maakt activistisch, expressief, theatraal werk over urgente thema’s. ADI(C)SCO is een schijnbaar oneindige danstrip op zoek naar de roes, naar alsmaar doorgaan en daarin jezelf verliezen: ofwel verslaving (addiction). Cecilia wil met deze voorstelling, mede door een sterke persoonlijke motivatie, de taboes en schaamte rondom verslaving aankaarten.

Regie en choreografie: Cecilia Moisio • Tekst: Eva Maria de Wit • Zang: Sarah Janneh

Over de makers

Moisio wordt gezien als één van de meest eclectische makers van ons land en ontving hiervoor de Prijs van de Nederlandse dansdagen – Jong Publiek. Tijdens haar danscarrière werd zij twee keer genomineerd voor de VSCD-dansprijs De Zwaan.

Sarah Janneh is actrice en zangeres en sinds 2021 vast ensemble-lid van NITE (Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble). Onlangs speelde zij ook in de topproductie Yara’s Wedding van NITE, in 2023 geselecteerd voor het Theaterfestival. Naast haar toneelwerk is Sarah regelmatig te zien in films en op televisie, bijvoorbeeld in Het Klokhuis, Anne +, Soof 3.  Zij maakt nu haar eerste solo liedjes-programma: Both worlds. Een muzikale zoektocht naar haar wortels.

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 06 april 2024
Tijd: 20:00 uur