Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
12 jan

Abbing & Hofman – Vieze Vuile Rotstreken (8 – 80)

12 januari 2019 - 19:30 uur

FAMILIEVOORSTELLING 8-80/komedie

‘Fantasierijk en slim als Roald Dahl’

In een dal hier ver, ver vandaan, is iedereen erop uit om Map uit haar mooie Atlaswinkel te bonjouren. Een man met een moeilijk geföhnd kapsel wil van de winkel een authentiek biercafé maken. De Ambtenaar van de Jeugdzorg klopt steeds harder aan de deur. En dan is er ook nog een huilend spook dat haar ’s nachts wakker houdt.

Maar Map laat zich niet zomaar wegsturen! Met een grote dosis snode plannetjes en sluwe listen slaat ze terug en verdedigt ze wat haar dierbaar is……Vieze vuile rotstreken is een heerlijk ontregelende voorstelling met een onverwoestbare heldin, een stoet vreemde personages en smeuïge taal. Geïnspireerd op de vernuftige vertelwijze en thematieken van Roald Dahl.

De Volkskrant****: “Fantasierijk, licht absurdistisch en een beetje tragisch jeugdtheater. Voor jong en oud aanstekelijk. …..de voorstelling tot een net zo aangename ervaring maakt als het lezen van een boek van Dahl.”

Theaterkrant: “Een heerlijk fantasierijke jeugdvoorstelling, zo ondeugend als Home Alone en zo slim als Roald Dahl. Rosa van Leeuwen is overtuigend als de eigenwijze Map en Ian Bok speelt meneer Borrelwater akelig geloofwaardig.

Tekst: Jorieke Abbing Regie: Roeland Hofman Spel: Rosa van Leeuwen, Ian Bok, Tobias Nierop, Carina de Vroome

www.stipproducties.nl

 

 

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 12 januari 2019
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234