Laden Evenementen
12 mei

‘Ntianu Stuger/Orkater – A night with QUEEN ANGELITO

12 mei 2024 - 14:00 uur

Spoken Word Festival met P3

Overgave in de liefde als daad van moed

In een intieme nachtclubsetting neemt Queen Angelito je mee naar haar verloren liefdes, de liefde die ze nooit had, maar bovenal de pure liefde voor zichzelf. Want als de liefde die je voor jezelf voelt sterk genoeg is, overstijgt dat uiteindelijk toch ook de behoefte aan liefde van anderen? 

Een eclectische onewomanshow die de vraag stelt waarom overgave in de liefde vaak voelt als zwakte in plaats van een daad van hoop of moed. Misschien zelfs van verzet.

A night with QUEEN ANGELITO wordt geschreven, gespeeld en gezongen door ‘Ntianu Stuger (Volkskranttalent van 2023). Inspiratie voor deze voorstelling begint en eindigt bij jazzlegende Eartha Kitt: haar muziek, haar imago van onaantastbaarheid, maar ook haar ogenschijnlijk onstilbare honger naar erkenning en overgave.

Voor dit theatrale concert put Stuger uit interviews met Kitt, maar ook uit de Bijbel, All about Love van bell hooks (de Amerikaanse hoogleraar Gloria Watkins), de aesthetics van Jhené Aiko en overtuigingen uit de steeds sneller groeiende online-spiritualiteitsgemeenschap.

Concept, tekst en spel: ‘Ntianu Stuger • Eindregie: Izaline Calister • Muziek: Rui Reis Maia

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 12 mei 2024
Tijd: 14:00 uur