Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
29 apr

Alice Reijs, Ariane van Vliet en Inge Paulussen – de Freudjes, geen familie – Gecanceld door het gezelschap

29 april 2023 - 20:00 uur

TONEEL Helaas gecanceld door het gezelschap, 

Met spijt moeten we je meedelen dat Alice Reijs, Ariane van Vliet & Inge Paulussen hebben moeten beslissen de creatie van ‘De Freudjes, geen familie’ te annuleren.We dienden een heel sterk dossier in voor projectsubsidie en hoewel dat over de ganse lijn positief werd beoordeeld, is er geen subsidie tegenover geplaatst.We probeerden nog via onder andere de Koning Boudewijnstichtig en andere alternatieve wegen om extra budget te voorzien, maar helaas blijkt dit in deze periode een bijna onmogelijke opdracht.

Kaarthouders krijgen persoonlijk bericht.

De Freudjes, geen familie is een therapeutische komedie over drie zussen die elk op eigen wijze proberen het leven zo goed mogelijk vorm te geven.

Ze komen bijeen om te bespreken hoe het verder moet met hun stervende moeder die mantelzorg nodig heeft. Onzichtbaar en weggestopt wacht haar de dood. Het is iets waar de zussen niet mee willen en durven dealen. Scheiding, alcoholisme, neurose: het volgt elkaar in hoog tempo op. 

Geen persoonlijkheidsstoornis blijft onbenoemd en we kunnen hartelijk lachen om het onvermogen van de westerse mens om zijn zegeningen te tellen en te genieten van wat hij heeft. Joan Nederlof, bekend van Theatergezelschap Mugmetdegoudentand, schreef de tekst.

Spel: Alice Reijs, Ariane van Vliet en Inge Paulussen Tekst: Joan Nederlof 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 29 april 2023
Tijd: 20:00 uur