Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
06 nov

Rosa da Silva – Daar moet je heen – Muzikale Portugese reis

06 november 2021 - 20:30 uur

 

KLEINKUNST 

In Daar moet je heen blikt Rosa terug op haar jeugd in Klazienaveen en op haar Drentse en Portugese roots. Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en de Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Rosa da Silva won op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2019 de jury- en de publieksprijs: “Veelzijdig talent dat van het toneel spat.” In 2021 ontving Rosa een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als het zo ver is.

Theaterkrant: “De overstap van muziektheater naar kleinkunst lijkt een goede keuze. Hier is ze helemaal de baas van het podium. Zij laat alle kanten van haar veelzijdige talent zien en alle lijnen bij elkaar komen. Fado uit Klazienaveen.”

Tekst: Rosa da Silva Muzikant: Remko Wind Muziek: Daniël Lohues, Remko Wind, Sergio Escoda en Rosa da Silva Regie: Titus Tiel Groenestege

www.rosadasilva.nl


 

 


 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 06 november 2021
Tijd: 20:30 uur