Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
09 okt

Zoutmus – Jungleprinter

09 oktober 2021 - 20:30 uur

ABSURDISTISCH MUZIEKTHEATER

Bij hun vorige voorstelling Kuikens van Beton stonden de bezoekers bij De Verbeelding zowat op de banken van enthousiasme! Dat kan nu weer want Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

De sceyenes zullen ontsporen, maar er zit een hele serieuze vergadering-sceyene in en de muziek voert de boventoon. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

De pers was lovend over Kuikens van beton:

De Volkskrant****: “Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen.”

Theaterkrant: “Dan doen ze denken aan Monthy Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn.”

Het Parool: ” Uitstekende acteurs die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar stiekem strak geregisseerde onzin.”

Met Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers

www.zoutmus.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 09 oktober 2021
Tijd: 20:30 uur