Laden Evenementen
12 jan

Esther Apituley en Hans Dagelet: Kabarett Dapitulett

12 januari 2020 - 15:00 uur

MUZIEKTHEATER

In Kabarett Dapitulett zitten Hans, Hypoliet en Esthrell verstrikt in hun menage-a-trois dat niet van een leien dakje gaat. De drie karakters buitelen over elkaar heen, leven in harmonie, zitten elkaar in de weg, maken elkaar het leven zuur, houden oneindig van elkaar, pesten elkaar de tent uit, kunnen niet zonder elkaar. Het lijken wel mensen.

In deze collage van tekst en muziek staat het leven van ene Hans centraal, die uit pure frustratie politieagent werd.

Kabarett Dapitulett is direct geïnspireerd door het Cabaret Voltaire dat rond 1920 in Zürich de DaDa heeft ingeluid. De DaDa-kunstenaar hield zich bezig met een mengvorm van beeldende kunst, poëzie, theater, muziek en grafisch ontwerp. Kabarett Dapitulett is een van de pot gerukte mix van concert en poppenkast met levende mensen.

Spel en muziek: Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (trompet), Christiaan Kuyvenhoven (piano)

 

 

 

Wij bieden u een aantrekkelijke korting (€ 8,00) in combinatie met de onderstaande Purmarynvoorstelling

Zondag 13 oktober 2019  | grote zaal | 15.00 uur Orkater/Via Berlin * Lost Tango

De dubbelzinnigheid van de tango, met haar historie van armoede, heimwee en glamour, wordt in haar volle rijkdom ingezet voor een prachtig verhaal over vrouw, haar vader en haar zussen.  In Lost Tango bepalen twee varianten van de tango de sfeer: de modern-klassieke ‘tango nuevo’ van Astor Piazzolla en de hedendaagse ‘tango rupturo’ van pianist en componist Julián Peralta.

Met Meral Polat, tangokoning Carel Kraayenhof en het Ragazze Quartet

Kaarten bestellen

Kaarten voor de Dubbelspelseries zijn alleen te verkrijgen via het bestelformulier bij de Purmaryngids of via de website www.depurmaryn.nl. U kunt deze series kopen door te kiezen voor Dubbelspel 1. 2. 3. Of 4. (dit is Dubbelspel 3)

 NB Kaarten voor de voorstellingen zijn ook los te kopen.

Deze voorstelling is ook de eerste van de serie MUZIEK OP ZONDAG: Drie voorstellingen in Café Chantant setting voor € 35,00, te bestellen t/m 18 september

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 12 januari 2020
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234