Steun ons en word vriend.

Niemand kan zonder vrienden. Ook
Theater De Verbeelding niet

Als Vriend van de Verbeelding ondersteunt u ons
op een welkome manier en u kunt met
korting voorstellingen bezoeken.

We maken uiteraard graag nieuwe Vrienden

Als u zich aanmeldt als Vriend ontvangt u jaarlijks een betalingsverzoek van de stichting Vrienden van De Verbeelding. In ruil voor uw (minimale) bijdrage van € 15,00 p.p. – of een hoger bedrag naar keuze – wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de activiteiten. Als Vriend heeft u een seizoen recht op € 2.00 korting op de toegangsprijs *

*) De korting is gelet op de reeds zeer scherpe toegangsprijs niet van toepassing op De Kleine Verbeeldingserie en de Familievoorstellingen.

De Vriendenstichting reserveert haar fonds voor activiteiten, projecten of investeringen waar Theater De Verbeelding geen andere financiering voor kan vinden. Zo ondersteunen de Vrienden onder meer extra PR-activiteiten en de aanschaf van nieuwe of vervangende apparatuur. Zo hebben de Vrienden  bijvoorbeeld de afgelopen jaren een lichtcomputer en een balletvloer geschonken. Voor de theaterzaal heeft De Verbeelding nog meerdere wensen op haar lijstje staan.

WILT U VRIEND WORDEN?

Stuur de Stichting Vrienden van de Verbeelding dan een e-mail met de volgende gegevens: uw naam, m/v, adresgegevens en telefoonnummer.

Mail aan: vrienden@theaterdeverbeelding.nl