Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

Flinke korting bij gelijktijdig bestellen van 6 voorstellingen
of meer. Zie hieronder.

Online bestellen

Het online bestellen op onze site loopt via Stager. De eerste keer wordt u gevraagd een account aan te maken. Het afrekenen gaat met iDeal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wilt u voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. U ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling voor u klaar bij de kassa.

Wachtlijst

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

U kunt zich door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl  op de wachtlijst laten plaatsen. We nemen contact met u op als er kaarten beschikbaar komen.

Verhinderd?

Moet u onverhoopt annuleren? Tot uiterlijk drie dagen van tevoren kunt u een e-mail sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl Vermeld uw naam, de datum en het aantal te annuleren kaarten.

Wij geven geen geld terug. In overleg met u verplaatsen we de kaarten naar een andere voorstelling van uw keuze. Lukt dit niet dan ontvangt u een tegoedbon, deze blijft twee jaar geldig. (de reserveringskosten ontvangt u niet retour).

Levert u uw kaarten later in dan proberen we deze, alleen bij uitverkochte voorstellingen door te verkopen. Pas als dit gelukt is ontvangt u een tegoedbon.

In de loop van het seizoen is het mogelijk dat er speciale acties rondom voorstellingen of doelgroepen bedacht worden. Reeds gekochte kaarten kunnen niet omgeruild worden.

Telefonisch reserveren

Vanaf vier weken voor de gewenste voorstelling kunt u 24 uur per dag, telefonisch kaarten reserveren. Via de reserveerlijn. 0299-411234.

Spreek duidelijk uw naam, de datum, titel en het gewenste aantal kaarten in. Het is handig wanneer u -indien van toepassing- vermeld:  kind, CJP/65+ of  Vriend. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

Als wij u niet terugbellen is de reservering gelukt, we bellen alleen terug wanneer we u niet meer kunnen plaatsen.

Kassa

Kaarten kopen aan de kassa is alleen mogelijk op voorstellingsdagen. De kassa is vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

TWEE PODIA, DUBBEL GENIETEN

Ook dit jaar bieden we met Theater de Purmaryn weer vier series aan met een aantrekkelijke korting. Eén voorstelling in De Purmaryn en één voorstelling bij ons in de cabaret, dans, toneel en muziektheater, te herkennen aan bovenstaand logo.

Te bestellen via het bestelformulier bij de Purmaryngids of via de sitedepurmaryn.nl

Afhankelijk van de nog beschikbare plaatsen is bij de meeste voorstellingen groepskorting mogelijk voor scholen, verenigingen en groepsuitjes. Meer weten? Mail ons dan ruim van tevoren. Vermeld uw naam en telefoonnummer, welke groep en het aantal personen. Dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

  • € 14,00 – Normaal
  • € 12,00 – Vrienden, CJP, 65+
  • €   6,00 – De Kleine Verbeelding* –……………………kinderen tot 13 jaar
  • €   9,00 – De Kleine Verbeelding – …………………….volwassenen* 
  •   € 10,00 – Familievoorstellingen* 
  • AANTREKKELIJKE SERIEKORTING
  • € 12,50 – Normaal bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen
  • € 10,50 – Vrienden, CJP, 65+ bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen

*Voor De Kleine Verbeelding en familievoorstellingen zijn kortingsregelingen niet van toepassing.

Deze prijzen zijn exclusief reserveringskosten ad € 1.00 per kaart

Reken veilig af met iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
U kunt iDeal gebruiken wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Uitsluitend voor bezoekers die niet met iDeal kunnen betalen bieden we van juni t/m eind september de gelegenheid om een bestelformulier te downloaden.