Uitdagen – gratis toegang

Laden Evenementen
22 sep

Uitdagen – gratis toegang

22 september 2018 - 12:00 uur

Vooruitblik Verbeeldingprogramma in de Kleine zaal

Lottie Hellingman presenteert de vooruitblik op het programma van Theater De Verbeelding. Zij zal ook iets vertellen over de voorstelling Twee zielen, drie levens, zes mensen waarin zij samen met Peter De Graef speelt en die zaterdag 5 januari bij ons te zien is.

Poppentheater Koekla De drie biggetjes (3-8 jaar) Het is herfst, tijd om een huis te bouwen. Maar Nif en Noef willen liever spelen. Het lijkt wel alsof ze vergeten zijn dat de wolf in het bos woont. Als het huis niet op tijd klaar is kunnen er verschrikkelijke dingen gebeuren… Drie aanbiddelijke handpop- biggetjes en een gevaarlijke wolf zijn de ingrediënten van deze kleurrijke kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.

Poppentheater Koekla is zondag 7 oktober te zien bij De Kleine Verbeelding op locatie in de kleine zaal van Theater De Purmaryn, met de voorstelling Het Spookje 4+

Anne Neuteboom (cabaret) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie. In 2014 won ze de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival en in 2015 de jury- en publieksprijs van cabaretfestival Cameretten. Ze ging in 2016 succesvol in première met haar eerste programma Weg waarmee ze ook in Theater De Verbeelding stond. Ze laat deze middag iets zien uit haar nieuwe programma ‘Kijk haar gaan’, te zien op 18 november.

Zoutmus rock cabaret Deze muzikale groep met onder meer twee nazaten uit de Van Warmerdam familie is eerst onder de hoede genomen door Orkater en gaat nu op eigen vleugels door. Een programma met heel veel muziek en cabareteske intermezzo’s. Jonge honden met veel lef. Zoutmus met ‘Kuikens van beton’ speelt vrijdag 9 november bij Theater De Verbeelding

Bambie beeldend theater Het fysieke theater van Bambie was te zien in zeventien voorstellingen die ze voor het gemak geen titel maar een nummer gaven. Toen viel het doek omdat de subsidie stopte. Nu zijn ze weer terug en gaan terug naar de basis. Hun nieuwe voorstelling heet daarom Bambie Nul.

Bambie Nul is zaterdag 16 februari te zien bij Theater De Verbeelding.

Informatie

Datum: 22 september 2018
Tijd: 12:00 uur
Locatie: Rondom Theater de Purmaryn
Adres: Waagplein 1

BESTEL UW KAARTEN