Theater De Verbeelding - Vrijwilliger worden

ZAALDIENST EN/OF TECHNIEKERS GEZOCHT

Zaaldienst: VAls zaaldienst medewerker help je de co÷rdinator vooraf met klusjes in de foyer en help je de zaal klaarmaken, denk aan balletvloer dweilen en/of de uitschuiftribune. Je neemt kaartjes in of begeleidt mensen bij het plaatsnemen op de tribune. Na afloop help je bij het uitgaan van de zaal, de breek en het opruimen van de zaal.

Een leuke manier om een kijkje achter de schermen te nemen. Zaaldienst kan een opstapje zijn naar techniek als daar je interesse ligt. Je kunt zaaldienst ook afwisselen met tweede technieker of kassa- of bardienst.

Techniek: Techniek doe je altijd met zijn tweeŰn. Met de technici van de bezoekende groep bouw je de voorstelling op en af. Als 2e technicus hoef je geen technisch wonder te zijn, het is vooral belangrijk dat je onze zaal goed leert kennen zodat je de 1e technicus kunt ondersteunen. Je moet wel besmet zijn met het theatervirus, want je bent de hele voorstellingsdag in touw (start is `s ochtends, soms begin van de middag). Een 1e technicus moet zelfstandig de voorstelling bouwen, draaien en afbreken hiervoor is gedegen kennis van theatertechniek (licht en geluid) een vereiste. Frequentie: gemiddeld 1x per maand, gedurende 7 maanden.

Wanneer je aan de slag gaat als 2e technicus kunnen wij je klaarstomen om 1e technicus te worden als daar je interesse ligt.

Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl