Theater De Verbeelding - Techniek

TECHNISCH FICHE

Er is een technisch fiche op aanvraag beschikbaar, mail naar info@theaterdeverbeelding.nl.

Of kijk voor meer informatie in de Online TheaterDatabase.

DE THEATERZAAL

De schuiftribune van de vlakke vloer theaterzaal heeft een capaciteit van 64 tot 118 stoelen. Wanneer er een extra rij van 16 stoelen voor kan worden geplaatst is de capaciteit 134. Bij jeugdtheater kunnen er bankjes voor de tribune worden geplaatst waardoor de capaciteit zelfs nog iets kan toenemen. De zaal is in de zomer van 2011 antraciet-grijs geschilderd!

Speelvlak
De gewenste diepte van het speelvlak is bepalend voor de capaciteit en dient bij het boeken te worden vastgesteld. Het speelvlak is max 12m breed (exclusief dempingspanelen en afstopping), de schuiftribune is 10 meter breed. Daarom wordt de afstopping meestal op 10m breed gehangen. De zaal is ca. 7m hoog; onderzijde gridhoogte is 5,72m.

Geluidsplaatsen op de tribune?
Meestal kan dit niet, maar de regiecabine bevindt zich achter op de tribune in het midden van de zaal, de ramen zijn geheel verwijderd.

DE OUDE ZAAL - TOT EN MET 4 MAART 2006

De theaterzaal in het Stamhuis heeft een capaciteit van 90 tot 106 losse stoelen op een oplopende (schuif-) tribune. Het speelvlak is breed 6.5m diep 7.5-9m hoog 5m (4,6m onderkant grid). N.B. De minimale diepte is van toepassing bij de maximale opstelling wanneer twee rijen stoelen voor de tribune worden geplaatst. Voor wie hier vaker is geweest, en nieuwsgierig is, het Stamhuis heeft nog steeds een volledig ingerichte theaterzaal, vooral bedoeld voor amateurtoneel.

Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl