Theater De Verbeelding - Reserveerlijn

TOEGANGSPRIJZEN

Kaarten kosten 14 euro. Met Vriendenpas, CJP/Cultuurkaart, 65+ legitimatie 12 euro. Kaarten voor De Kleine Verbeelding kosten 9 euro en 6 euro voor kinderen tot 13 jaar, familievoorstellingen 10 euro. Voor De Kleine Verbeeldingserie zijn kortingsregelingen niet van toepassing.
Hoe word ik Vriend van de Verbeelding?

Trouwe bezoekers van Theater De Verbeelding kunnen op een flinke korting rekenen die kan oplopen tot maar liefst 20% per kaartje bij het bestellen van een keuze-abonnement. Hoe werkt dat?

WIJZE VAN BETALEN AAN DE THEATERKASSA

Contant, pin of Verbeeldingtegoedbon of Verbeeldingcadeubon. Wij accepteren de Theater & Concertbon en Podiumcadeaukaart. Met de CKV-Cultuurkaart kan niet worden betaald, maar deze geeft wel recht op korting. VVV-bonnen of andere bonnen kunt u bij ons niet inleveren.

ANNULEREN GERESERVEERDE KAARTEN

Moet u onverhoopt uw gereserveerde kaarten annuleren, spreek dan een duidelijk bericht in op de Reserveerlijn 0299 - 411 234 of stuur een e-mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Waarin u uw naam, telefoonnummer, de titel en de datum en het aantal te annuleren kaarten vermeldt. Op een voorstellingsdag kan dit tot anderhalf uur voor aanvang.

Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl