Theater De Verbeelding - Algemeen

OPENINGSTIJDEN KASSA

Alleen op voorstellingsdagen kunt u aan de theaterkassa van De Verbeelding vanaf drie kwartier voor aanvang kaarten kopen voor de voorstelling van die dag.

VEILIG TICKETS KOPEN

Kaarten voor De Verbeelding worden meestal teruggeven door onze bezoekers en wij verkopen ze door! Koop nooit doorverkochte kaarten via obscure sites, al zien ze er nog zo gelikt uit. Informatie over betrouwbare verkoopadressen vind je op Weet waar je koopt - veilig tickets kopen of maak gebruik van www.ticketswap.nl.

Knalrode luifel wijst de weg

De entree bevindt zich aan de zijde van de Purmersteenweg. Wanneer het podium geopend is wijst een knalrode luifel van ver de weg.

Lange rijen i.v.m. het P3-publiek hoeft u hier niet te verwachten omdat theatervoorstellingen in de regel veel eerder beginnen dan de concerten en andere events.

Bij entree kunt u een of twee beveiligers aantreffen. P3 voert om begrijpelijke redenen een strict deurbeleid voor haar eigen producties, als theaterbezoeker zult u daar nauwelijks hinder van ondervinden. De theaterkassa bevindt zich direct bij de ingang. Een medewerker van De Verbeelding of een van de beveiligers wijst u graag de weg naar ons deel van het gebouw.

VRIJE PLAATSKEUZE

Er zijn 80 tot 134 zitplaatsen met uitstekende zichtlijnen. De capaciteit is afhankelijk van diepte van het speelvlak en kan dus per voorstelling verschillen. Er is geen vast stoelenplan. U heeft vrije plaatskeuze met uitzondering van de stoelen waarop staat aangegeven "gereserveerd" of "medewerker". Bij de Kleine Verbeelding matinees zijn de extra bankjes vooraan, indien geplaatst, in principe bestemd voor kinderen.

AANVANGSTIJDEN

Tenzij anders vermeld staat gelden de volgende aanvangstijden:
 • Avondvoorstelling om 20.30 uur
 • Matinee om 15.00 uur.
 • Kleine Verbeeldingmatinee om 15.00 uur
 • Extra jeugdmatinee op dezelfde dag om 13.00 uur.
 • Kleine Verbeelding avondvoorstelling voor tienplussers om 19.30 uur
 •  

  NA AANVANG GEEN TOEGANG MEER

  De theaterzaal gaat pas enkele minuten voor aanvang open. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk. Er vindt geen resitutie plaats wanneer u te laat bent.

  Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl